avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... rapoarte deces
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

rapoarte deces

Tatal meu a decedat acum aprox 3 ani in Franta, in urma unui accident de munca. Din iulie 2007 pana in prezent am primit ca documente oficiale legate de moartea sa doar autopsia si o instiintare de la Institutul de Munca prin care eram informata ca aceasta institutie a intocmit un raport referitor la accident si ca l-au inaintat Tribunalului francez. Eu nu am primit acest raport deoarece, mi s-a comunicat, face parte din investigatii si nu poate fi facut public. Intrebarea mea este: am dreptul sa primeesc vreun document referitor la cercetarea accidentului?
multumesc
Cel mai recent răspuns: claudiadumbrean , utilizator 18:54, 17 Martie 2010
In cauza fiind vorba despre eveniment petrecut pe teritoriul unui stat sub incidenta de dispozitii legale aparte,este de preferat sa contactati ambasada statului respectiv in romania sau sa angajati av
nu este oare de competenta ambasadei Romaniei in Franta? Asa mi-a spus avocatul cu care am discutat. poate nu mi-a spus el raspunsul corect
claudiadumbrean a scris:

nu este oare de competenta ambasadei Romaniei in Franta? Asa mi-a spus avocatul cu care am discutat. poate nu mi-a spus el raspunsul corect

As aprecia tare mult un raspuns la intrebarea de mai sus.
multumesc anticipat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deces in strainatate - cine ne informeaza claudia dumbrean claudia dumbrean in cazul unui deces in strainatate al unui cetatea roman (plecat cu contracte de munca), care este institutia abilitata din Romania pentru a oferi informatiile ... (vezi toată discuția)
Daune morale si materiale in urma unui accident de munca mortal in franta niko79criss niko79criss Fratele meu a murit intr-un accident rutier in Franta. Accidentul a fost declarat ca fiind accident de munca. Problema este ca el era in divort, procesul ... (vezi toată discuția)
Accident, alcool la volan.o sa fac inchisoare? robertgeorge1988 robertgeorge1988 buna seara.am o mare problema.in urma cu 2 ani am avut un accident de masina din vina mea,, cu victime dar nu foarte grav. dupa care in urma cu 2 luni am mai ... (vezi toată discuția)