avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 681 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii compensatorii din fondul de salarii
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

compensatorii din fondul de salarii

La baza de calcul a platilor compensatorii in cazul concedierii colective s-a luat in calcul salariul de baza brut(in care sau trecut si sporurile de sectii reprezentind 5,8,10% din salariu de incadrare )fara sporul de vechime,este corect sa se ia in considerare numai anumite sporuri si nu toate?
Cel mai recent răspuns: Iuliana Diaconu , Contabil 21:45, 28 Februarie 2010
Platile compensatorii in cazul concedierii colective se fac conform contractului colectiv de munca si sunt in functie de negocierile de la nivelul societatii (cu sporuri fixe sau fara.).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata sporului de vechime este obligatoriu pentru toti angajatorii? loredana1973 loredana1973 Buna ziua,am nevoie de ajutor pentru negocierea salariului! Societatea unde lucrez,m-a angajat cu salariul de debutant pentru studii superioare.La ... (vezi toată discuția)
Este sporul de vechime obligatoriu? Gabriel Vladucu Gabriel Vladucu Daca la angajarea un salariat mai in varsta, acesta solicita ca in afara salariului brut (de baza) negociat sa i se acorde si spor de vechime - 25%, desi el nu ... (vezi toată discuția)
Intrebare - negocierea prin contract colectiv de munca a sporurilor la salariu. Adrian Daniel Adrian Daniel Buna seara am o intrebare lucrez la o fabrica unde se vopsesc piese auto,nu avem nici un spor de toxicitate ,nici in contractul de munca ,Nu este o lege care ... (vezi toată discuția)