avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1101 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... confortul termic al locuintei
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

confortul termic al locuintei

Va rog sa-mi spuneti daca exista o lege prin care statul ar trebui sa contribuie financiar la o lucrare de izolatie termica exterioara a blocului (placare cu polistiren), daca da , va rog si nr. actului normativ. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: hylpolux , utilizator 17:41, 3 Decembrie 2006

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Confortul termic al locuintei 10martie 10martie Va rog sa-mi spuneti daca statul este obligat prin vreo lege sa contribuie financiar la o lucrare de izolatie exterioara termica a fatadei blocului (placare cu ... (vezi toată discuția)
Izolare exterioara a blocului de locuinte PD PD Buna ziua, Suntem o Asociatia de Proprietari din Timisoara si dorim sa izolam exterior blocul (anvelopam) cu polistiren. Am fost la Primaria Timisoara si am ... (vezi toată discuția)
Lucrare particularã în bloc kicsim21 kicsim21 Bună ziua. Asociaţia noastră de locatari a început izolarea termică a blocului din interior (casa scărilor - cu polistiren de exterior, imaginaţi-vă ... (vezi toată discuția)