avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1095 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Desfacera contractul de intretineria - ie usor sau nu
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Desfacera contractul de intretineria - ie usor sau nu

Socra mia nuie moltumita cu intretineria si inceput procesu are 2 martori ce alte dovesi mai are nevoie martori nu stau in curte cu ia.Ce sanse are sa castige procesu.Va moltumesc.Gordan
Concret care este obiectul cauzei in instanta?
Reveniti cu detalii concrete
E greu de reziliat contractul de intretinere.
Eventual poate obtine in instanta plata intretinerii ( daca dvs. nu v-ati indeplinit obligatiile).
Mergeti si dvs. cu martori. Angajati-va un avocat.
Domna avocata obiectul a fost ca nora lu socra mia si nu a respectat contractu deci nu avut grije de ia nu a servit cu mincare medicamente si pe langa asta ia afurat niste lucruri si agresato fisic si tot timpu sa certat cu ia tota familia.Cu respect Gordan Daca iera moltumita nu faca procesu.
Domna avocata io sint deacord cu socra mia ia avut intretinere cu fiu sa si nora io sint ginere.Socra mia afacut contractu pe casa cu intretinere si apus conditie.Iei nu arespectat conditile si de aia inceput prcesu nu stiu daca pot sa fiu martor ca ruda ginere.Moltumesc cu respect Gordan.
1-Rugam ,nu postati 3 mesaje consecutive,beneficaiti de facilitatea Editeaza care va permite,corectii si completari
2-Calitatea de ginere ,probeaza caracterul subietiv al eventualelor dvs afirmatii

Alte discuții în legătură

Strein batut in casa socrei Gordan Gordan sint cetetian american casetorit cu o rominca la timisoara acuma 2 luni am fost la visita la socra mia unde am fost atacat de asa zis nepoti si batut cu pumni ... (vezi toată discuția)
Cetetian american am fost batut la timisoara la socra mia ia ie singur martor am 5 zile de ingrijire medicala Gordan Gordan Sint cetetian American casetorit la Timisoara.Acuma 2 luni am fost la visita la socra mia la Timisoara acolo ma atacat trei persone si ma alovit cu pumni si ... (vezi toată discuția)
Este sau nu înșelăciune Cătălin Barbu Cătălin Barbu Socrul meu decedat curând a trecut cota sa de apartament dobândită după 20 ani căsătorie fiicei vitrege cu clauză de întreținere și a nu îl dă ... (vezi toată discuția)