avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 857 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Desfacera contractul de intretineria - ie usor sau nu
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Desfacera contractul de intretineria - ie usor sau nu

Socra mia nuie moltumita cu intretineria si inceput procesu are 2 martori ce alte dovesi mai are nevoie martori nu stau in curte cu ia.Ce sanse are sa castige procesu.Va moltumesc.Gordan
Daca v-au citat ca martor trebuie sa mergeti.
Instanta va hotara daca puteti sa depuneti marturie sau nu.
Vedeti acolo ce va zice judecatorul si faceti cum va zice el, dar spuneti doar ce stiti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Strein batut in casa socrei Gordan Gordan sint cetetian american casetorit cu o rominca la timisoara acuma 2 luni am fost la visita la socra mia unde am fost atacat de asa zis nepoti si batut cu pumni ... (vezi toată discuția)
Cetetian american am fost batut la timisoara la socra mia ia ie singur martor am 5 zile de ingrijire medicala Gordan Gordan Sint cetetian American casetorit la Timisoara.Acuma 2 luni am fost la visita la socra mia la Timisoara acolo ma atacat trei persone si ma alovit cu pumni si ... (vezi toată discuția)
Este sau nu înșelăciune Cătălin Barbu Cătălin Barbu Socrul meu decedat curând a trecut cota sa de apartament dobândită după 20 ani căsătorie fiicei vitrege cu clauză de întreținere și a nu îl dă ... (vezi toată discuția)