avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Toneta flori...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Toneta flori...

De ceva timp tot cochetez cu ideea de a-mi deschide o florarie si va rog daca se poate sa imi sugerati cu ce pasi a trebui sa incep...Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 00:17, 1 Martie 2010
cred ca ar trebui sa incepeti cu ....spatiul comercial, adica locul efectiv unde veti desfasura activitatea principala. adica veti merge la primaria de sector si veti afla.....detalii, autorizatii, conditii de amplasament....ale tonetei.....
precizez ca fiecare consiliu local are propria ,,politica,, in ceea ce priveste aceste aspecte....:D
In raport de amplasamentul dorit,desfasurati demersuri la primaria responsabila
Un sfat,urmariri cu atentie nemultumirile florarilor care nu scapa de flori nici la 1/2 pret

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Închiriere spatiu Tohanean Tohanean Dorim sa închiriem un spatiu pentru deschiderea unei florarii, in momentul de fata in acel spatiu functionea tot o florărie. Dar spatiul nu este încă in ... (vezi toată discuția)
Poate fi intabulata o constructie pe domeniu public? isturchian isturchian Persoana fizica autorizata, activitate principala fiind comert cu flori, care detin spatiul comercial cu contractul de inchiriere pe domeniu public de 17 ani, ... (vezi toată discuția)
Posibilitate de concesiune a spatiului verde din fata blocului costy100 costy100 Buna ziua, Locuiesc in Iasi la parterul unui bloc si as dori sa stiu daca este posibil sa iau in concesiune de la primarie spatial verde aferent locuintei ... (vezi toată discuția)