avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 867 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... probleme spatiu tehnic
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

probleme spatiu tehnic

buna ziua, am cumpar un garaj + pivnita (spatiu Tehnic) in 2001, i-am facut cadastru, l-am trecut pe numele meu la Directia Venituri Buget Local. Apoi cand am fost anul acesta la cei de la OCPI am aflat ca sunt trecut numai cu garaj fara aceea pivnita -spatiu tehnic, desi eu din 2001 am releveu pe ambele spatii.Posibil sa se fi facut vreo manarie, din partea cuiva.Daca folosesc de 9 ani de zile acea pivnita in cazul unei judecati cu cineva e posibil sa am castig de cauza, adica sa se prescrie in favoarea mea, desi platesc la DVBL pe abele spatii.

va multumesc

Alte discuții în legătură

Cum aflu daca o mansarda dintr-un imobil are cadastrul facut? DoamnaIlenus DoamnaIlenus Buna ziua, Locuiesc intr-un imobil cu parter si etaj. La parter locuiesc 2 familii, la etaj 2 familii. Avem o casa a scarilor interioara la capatul careia sa ... (vezi toată discuția)
2 proprietari alexander.dominic alexander.dominic Buna ziua, as dori sa ma ajutati in urmatoarea problema.Am cumparat in 2001 un garaj+ un subsol denumit spatiu tehnic, deci 2 camere.Intrarea in camera de la ... (vezi toată discuția)
Intrare blocata alexander.dominic alexander.dominic am o mare problema.suntem doi propietrari.eu cu 2 camere iar celalat cu 50 de camere.aveam intrare printr-un fel de gang acesta a fost inchis si deschis un ... (vezi toată discuția)