avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 497 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Tendinţe în lumea creditării PROGRAMUL "PRIMA CASA"
Discuție deschisă în Tendinţe în lumea creditării

PROGRAMUL "PRIMA CASA"

In legatura cu programul "Prima casa", daca cineva are informatii.O sa va explic in mare care ar fi nelamuririle.

Sa presupunem ca vreau sa aduc un investitor strain, care sa cumpere un teren pe care sa construiasca blocuri, dar care sa intre in programul "prima casa".
Care sunt conditiile pentru a intra in acest program ?
Sau ce se cere pentru a intra in acest program?

Intrebarea nu are aplicabilitate. Programul "Prima Casa" este destinat cumparatorilor si nu vanzatorilor. Prin urmare, clientul se califica si nu dezvoltatorul.

Orice constructie noua, realizata conform normativelor actuale de proiectare, indeplineste criteriile (siguranta seismica si certificare termica).
Daca va referiti la faptul ca doriti sa aduceti un investitor strain care sa construiasca niste blocuri pe care ulterior sa le vanda unor clienti aplicanti ai programului prima casa , atunci , da , este foarte posibil! Ideea este ca apartamentele pe care le va scoate la vanzare investitorul dvs sa nu depaseasca valoarea de 60.000 euro. Deci , inca din start , constructorul sa isi faca un calcul de rentabilitate raportat la suprafata apartamentelor si calitatea finisajelor. Clientii care pot accesa programul prima casa pot cumpara garsoniere , apartamente cu 2 sau 3 camere cu o valoare de pana la 60.000 euro. Deci acesta este targetul investitorului dvs!
Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prima casa ili47 ili47 Citesc ca se acorda si in cazul unei mosteniri. Eu nu am casa pe ,sotia are (prin mostenire) Eu si fratele meu mostenim o garsoniera. Sunt pensionar (63 ... (vezi toată discuția)
Evaluare apartamant mela13 mela13 cit valoreaza un apartament in zona Drumul Taberei: -3 camere, parter, construit in 1974? (vezi toată discuția)
Incadrare in programul prima casa yonutz1_22 yonutz1_22 Buna ziua, Suntem o familie de tineri casatoriti interesati de programul prima casa. In 2006 sotia a cumparat o locuinta prin credit potecar, noi nefiind ... (vezi toată discuția)