avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... mosteniri
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

mosteniri

BUNA ZIUA fratele meu a incheiat cu mama un contract de intretinere si eu am donat tot fratelui un act de donatie partea de la tata parintii au decedat si acest bloc si apartament nu au intabulare intrebarea este aceste acte sant valabile contractul de donatie este autentificat in 2004 si cel de intretinere autentificat in 2001 MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Dutescu , Avocat 13:16, 1 Martie 2010
pai cine spune ca nu ar fi valabile?
legea cadastrului si a publicitatii imobiliare, exista, vb de legea 7/1996.
Ultima modificare: Luni, 1 Martie 2010
ContSters97658, utilizator
In 2001 sau 2004 nu trebuia intabulat dreptul de proprietate pt a instraina imobile. Actele sunt valabile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mosteniri m.stef m.stef buna seara fratele meu a incheiat cu mama un act de donatie mama a decedat si eu i-am cedat tot fratelui act de donatie partea de la tata mentionez ca nici ... (vezi toată discuția)
Mosteniri m.stef m.stef este valabil un act de donatie si unul de intretinere daca apartamentul nu a fost intabulat la incheierea acestora (vezi toată discuția)
Intabulare = inscriere cartea funciara? kamellya kamellya Vreau sa vand un teren si doresc sa stiu daca inscrierea in cartea funciara este acelasi lucru cu intabularea.Cumparatorul vrea sa-mi achite terenul si toate ... (vezi toată discuția)