Pentru donatie legea cere forma autentica a actului pentru a fi valabil!Daca actele au fost autentificate de catre un notar public sunt perfect valabile! Ele pot fi intabulate oricand , neexistand un termen pentru asta! In schimb la primarie, cand se va face trecerea pe rolul fiscal , se va da amenda pentru nedepunerea actelor in termen de 30 de zile de la semnarea lor!
SUCCES!
B-)
daca ai 3 copii,toti din relatii diferite,doi din 2 casnicii diferite si unul din afara casniciei,cum poti favoriza pe unul dintre ei?prin ce fel de act,astfel incat sa nu poata fi atacat de ceilalti?
si inca o intrebare.care sunt cotele in cazul decesului sotului care ar revenii copiilor?(dar daca sotul era si actionar la niste societati si avea mai multe bunuri,hoteluri,fabrica,pe acele firme,ce se intampla cu acele bunuri,cui revin?
ce se intampla cu averea sotului pe care o avea dinaintea casatoriei?daca nu are copii,sotia poate mosteni ceva,in cazul in care sa spunem ca nu mai cumpara nimic impreuna dupa aceea?
dar daca averea sotului dinaintea casatoriei provenea in mare parte din mosteniri,sotia actuala,ce drept are la casa care este a lui dintr-o mostenire de la parintii si rudele lui,iar el,sotul nu are copii dar exista niste veri totusi din partea parintilor lui?sotia va avea vre-un drept la casa si averea sotului in acest caz?
Intabulare
wazz
Buna ziua,
Pe grele cai mai trebuie sa umble omul in viata...
Asa cum am mai scris pe acest forum am un apartament donat de parintii mei prin act donatie ... (vezi toată discuția)