Pe grele cai mai trebuie sa umble omul in viata...
Asa cum am mai scris pe acest forum am un apartament donat de parintii mei prin act donatie facut mie si fostei mele sotii insa nu la notariat; ulterior, parintii vazand comportamentul abuziv fata de mine al fostei sotii au facut la notariat un act de donatie numai in favoarea mea.
Pana in prezent, apartamentul a ramas neintabulat si as dori sa stiu, avand in vedere ca sunt in plin proces de partaj cu fosta sotie, daca este oportun, daca m ar ajuta cu ceva sa intabulez apartamentul. Fosta sotie cu care am doi copii majori dupa 22 ani de casnicie doreste partajarea apartamentului pe baza primului act adica cel facut de mana pentru ca sa doneze spune ea copiilor nostri jumatatea ei de apartament,desi ea a cumparat imediat dupa divort apartament, pe langa casa parinteasca de care dispune intr o frumoasa comuna si terenurile de zeci de hectare mostenite de la parintii ei. Si nici in aceste conditii nu gandeste sa doneze din averea personala ci din averea "noastra" ori eu sunt nevazator nu pot risca sa ajung la mana copiilor care sunt instigati de mama lor impotriva mea asa cum am mai scris si in celelalte postari.
De aceea mi as dori opinia celor care au cunostinta despre astfel de cazuri cum este si al meu convins fiind ca nu sunt nici primul nici ultimul care pateste asa ceva.
observati, va rog ca exista doua acte de donatie: unul facut de mana pentru noi amandoi si altul facut la notariat doar pentru mine, ultimul fiind contestat de ea in cursul partajului... care act are forta? primul sau al doilea? m ar putea ajuta efectuarea cadastrului?
va multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 11 Septembrie 2013 wazz, utilizator
Intabularea donatiei
wazz
am un apartament donat de parintii mei in 198x prin act donatie facut mie si fostei mele sotii insa nu la notariat; ulterior, in 199x parintii vazand ... (vezi toată discuția)