avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 558 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... decizie suspendare de drept a rap de serviciu
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

decizie suspendare de drept a rap de serviciu

bun gasit,
doresc un pct de vedere cu privire la:
Decizia
,, luand in considerare certificatul medical seria... nr.... pentru incapacitate temporara de munca pe periaoda 05-16.10.2009 al dnei....
in cf cu art 94 alin 1 lit h si ale art 195 alin 4 din Lg 188/1999 " prin care ,,se constata art 1. suspendarea de drept a raporturilor de serviciu ale dnei... , pe perioada 05-16.10.2009" si art 2. persoana nominalizata la art 1., serv cheltuieli si BRU vor duce la indeplinire prevederile prezentei decizii"
mentionez ca sunt functionar public

este prima data cand primesc o astfel de decizie de suspendare, nu am primit nici un raspuns la intrebarile mele de ce ?! de cand etc apelez la dvs.
multumesc anticipat

Cel mai recent răspuns: magdadn , utilizator 13:51, 1 Martie 2010
Inteleg ca in perioada 5-16.10.2009 ati fost in concediu medical.

De regula, ptr concediile medicale (caz de suspendare de drept a CIM) NU se intocmesc decizii de suspendare.

NU este o practica in a intocmi astfel de decizii in astfel de cazuri.
Dar daca angajatorul asa a considerat.....
ok, daca asa a considerat angajatorul ... acesta trebuie sa aibe si un temei legal , dar mentiuni despre dr mele salariale? legislatia nu se aplica unitar? in ce mod poate afecta vechimea,salariul, etc...
Nu se dau astfel de dispozitii . De regula la sfarsitul fiecarui an se conmsemneaza ca in perioada ....... a avut contractul suspendat cf..... .
NU va afecteaza salariul , doar ca in aceasta perioada primiti indemnizatia de incapacitate temporara de munca , iar la calculul pensiei la aceasta perioada se ia in consideratie salariul minim pe economie .
sa inteleg ca ramanem la dispozitia angajatorilor ..., ms de raspunsuri

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediile medicale ANAMARIA11 ANAMARIA11 Concediile medicale peste 30 de zile intrerup contractul individual de munca al salariatului, se raporteaza in REVISAL? , in ce lege este stipulat acest ... (vezi toată discuția)
Urgent!! dreptul la prima de co suspendata pe anii 2001-2006 Cristinabv Cristinabv Va rog o lamurire la calculul primelor de CO pt 2001-2006 conf OUG 146/2007. Caz concret: -institutia a calculat primele restante in baza OUG 146/2007 din ... (vezi toată discuția)
Vechimea in munca si concediul medical Florin Lucian Manolescu Florin Lucian Manolescu Dac sunt angajat cu contract de munca si sunt in concediu medical aceasta periaoda se considera vechime in munca sau contractul se suspenda. Mentionez faptul ... (vezi toată discuția)