bun gasit,
doresc un pct de vedere cu privire la:
Decizia
,, luand in considerare certificatul medical seria... nr.... pentru incapacitate temporara de munca pe periaoda 05-16.10.2009 al dnei....
in cf cu art 94 alin 1 lit h si ale art 195 alin 4 din Lg 188/1999 " prin care ,,se constata art 1. suspendarea de drept a raporturilor de serviciu ale dnei... , pe perioada 05-16.10.2009" si art 2. persoana nominalizata la art 1., serv cheltuieli si BRU vor duce la indeplinire prevederile prezentei decizii"
mentionez ca sunt functionar public
este prima data cand primesc o astfel de decizie de suspendare, nu am primit nici un raspuns la intrebarile mele de ce ?! de cand etc apelez la dvs.
multumesc anticipat
ok, daca asa a considerat angajatorul ... acesta trebuie sa aibe si un temei legal , dar mentiuni despre dr mele salariale? legislatia nu se aplica unitar? in ce mod poate afecta vechimea,salariul, etc...
Nu se dau astfel de dispozitii . De regula la sfarsitul fiecarui an se conmsemneaza ca in perioada ....... a avut contractul suspendat cf..... .
NU va afecteaza salariul , doar ca in aceasta perioada primiti indemnizatia de incapacitate temporara de munca , iar la calculul pensiei la aceasta perioada se ia in consideratie salariul minim pe economie .