avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 850 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... cum aflu daca o societate este dizolvata sau radiata
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

cum aflu daca o societate este dizolvata sau radiata

am o societate care nu mai are activitate din 2002 si datorii la stat. cu toate ca nu am primit nici o citatie, pe siteul tmb vad ca este deschisa procedura de faliment. ultima infatisare a avut loc in 2007, cand s-a dispus radierea societatii cu posibilitatea de recurs. cum pot afla ce se intampla. multumesc
Cel mai recent răspuns: legalmgm , utilizator 23:12, 3 Martie 2010
va puteti adresa instantei de judecata sau registrului comertului.
Buna seara.
Deci dupa cum s-a mai spus, vă puteti adresa ORC prin scoaterea unui certificat constatator al firmei la zi, sau Tribunalului Judetean,Secţia Civilă şi Comercială -Biroului Falimente-Comercial . De aici puteti obtine informaţiile despre firmă.
Ultima modificare: Luni, 1 Martie 2010
Marius Bote, Practician in insolventa
Buna ziua,
Pentru informatii, accesati adresele:

[ link extern ]

[ link extern ] /

[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Insolventa camiha camiha O societate comerciala Xse aflta in stare de lichidare pe baza informatiilor furnizate de catre ORC. In anul 2007 ORC a deschis procedura de dizolvare a ... (vezi toată discuția)
4. scrisoare de la tribunal ca nu exista deschisa procedura de deschidere insolventa laritzu laritzu Buna ziua. Dupa cum zice si titlul ,ma intereseaza cum pot sa obtin o scrisoare de la tribunal cum ca societatea mea nu este situatia sa fie deschisa ... (vezi toată discuția)
Radiere societate in urma hotararii judecatoresti Cristina Vasile Cristina Vasile Buna ziua! O societate care in septembrie 2012 are o hotarare a Tribunalului Bucuresti in care se stipuleaza ca in baza art. 131/legea 85 privind procedura ... (vezi toată discuția)