avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 474 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... 4. Scrisoare de la Tribunal ca nu exista deschisa ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

4. Scrisoare de la Tribunal ca nu exista deschisa procedura de deschidere insolventa

Buna ziua.
Dupa cum zice si titlul ,ma intereseaza cum pot sa obtin o scrisoare de la tribunal cum ca societatea mea nu este situatia sa fie deschisa procedura de insolventa pentru ea.

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Marius Bote , Practician in insolventa 21:28, 19 Noiembrie 2014
mergeti la tribunal cu o cerere in acest sens si o copie dupa certificatul de inregistrare al societatii, la sectia care se ocupa de falimente. la Bucuresti se elibereaza in 2 zile.
Buna seara.
De la ORC puteti solicita un certificat constatator ,prin care se pot vedea toate informatiile juridice despre firma.
Pentru Tribunal,daca s-a deschis procedura insolventei,puteti solicita informatii la Biroul Falimente, sau sa urmariti pe portalul instantelor,cautand dupa numele firmei,pe WWW .Noul Portal.just.ro.
Cu stima,
Marius Bote .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces verbal de insolvabilitate luciano39ok2007 luciano39ok2007 Finantele prin un proces verbal a declarat insolvabila o firma srl cu datorii la fisc, ce urmeaza dupa? (vezi toată discuția)
Urmarire dosar pe portal.just juridic dana juridic dana Buna ziua Am un dosar care se judeca pe procedura insolventei la Tribunalul Hunedoara -Sectia comerciala si contencios administrativ si fiscal. Problema ... (vezi toată discuția)
Vanzare spatiu comercial,srl in dizlovare ancaalina ancaalina Buna seara, am un srl in dizolvare de catre orc ,am angajat lichidator,dar pe acest srl am un spatiu comercial pe care doresc sa il vand.Am impozitul platit ... (vezi toată discuția)