avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 464 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... urmarire dosar pe portal.just
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

urmarire dosar pe portal.just

Buna ziua

Am un dosar care se judeca pe procedura insolventei la Tribunalul Hunedoara -Sectia comerciala si contencios administrativ si fiscal.
Problema mea este ca nu pot sa-l urmaresc pe www.portal.just.ro, intrucat aici nu apar decat dosarele de la Tribunalul Hunedoara.
La fel se intampla si pentru Tribunalul Dambovita-Sectia comerciala si de contencios.

Imi puteti indicati un alt portal pentru urmarirea dosarelor?

Cu stima,
Dana P.
Cel mai recent răspuns: alina_cj , utilizator 13:45, 5 August 2010
www.buletinulinsolventei.ro
Va multumesc.

Observ ca nu mai gasesc informatii pe portal.just.ro despre nici un dosar cu procedura de insolventa. Au intervenit ceva modificari in sensul ca au degrevat portalul de la publicarea sumarului sedintelor in cazurile de insolventa?
portalul instantelor de judecata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

4. scrisoare de la tribunal ca nu exista deschisa procedura de deschidere insolventa laritzu laritzu Buna ziua. Dupa cum zice si titlul ,ma intereseaza cum pot sa obtin o scrisoare de la tribunal cum ca societatea mea nu este situatia sa fie deschisa ... (vezi toată discuția)
Faliment persoana fizica viktorV viktorV -Cum putem deschide o procedura de insolventa a unei persoane fizice, in conditiile neexistentei unui cadru reglementat, in materie? -Putem uza de legislatia ... (vezi toată discuția)
Nu gasesc un dosar pe portal.just.ro dangeorgescu2014 dangeorgescu2014 Buna seara, Caut un dosar al unui prieten arestat preventiv, pe portal.just.ro si nu-l gasesc. A fost arestat de Tribunalul Bucuresti. La Sectia I penala- ... (vezi toată discuția)