avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Nu gasesc un dosar pe portal.just.ro
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Nu gasesc un dosar pe portal.just.ro

Buna seara,

Caut un dosar al unui prieten arestat preventiv, pe portal.just.ro si nu-l gasesc. A fost arestat de Tribunalul Bucuresti. La Sectia I penala- drepturi si libertati CDL7, CU1, CU2, nu exista informatii. Ce se intampla nu sunt publice aceste dosare? Am cautat dupa nume in toate formele posibile si dupa numele tuturor inculpatiilor.

Va rog sa ma ajutati.
Cel mai recent răspuns: dangeorgescu2014 , utilizator 22:16, 4 Mai 2015
Doar dacă a fost trimis în judecată găsiți informații pe portal.
Pai cum asa? Am gasit pe altcineva la Inalta Curte tot pentru arestare preventiva. Deci acolo se afiseaza. Oare nu sunt publice sedintele la TB Sectia 1 Penala si de aceea nu se publica pe portal? Are cineva cunostinta despre acest fapt?
nu-mi poate oferi nimeni un raspuns pt problema mea?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Portal.just.ro - stie cineva daca s-au facut modificari ca sa ... gulutzanu gulutzanu portal.just.ro - Stie cineva daca s-au facut modificari ca sa nu mai poti vedea informatii din dosare ??? eu nici dosarul meu nu il mai gasesc pe portal. de ce ... (vezi toată discuția)
Arestarea preventiva - competenta si publicitate cezarad cezarad Doresc sa va intreb cine judeca o contestatie la arestarea preventiva pentru o infractiune care cade in competenta Judecatoriei? Tribunalul sau Curtea de Apel ... (vezi toată discuția)
Evaziune fiscala RAMOnaBC RAMOnaBC buna ziua,cum pot afla ce se intampla cu un dosar penal pt evaziune fiscala,daca stiu datele personale ale inculpatului dar nu stiu numarul de dosar?am ... (vezi toată discuția)