avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 773 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... portal.just.ro - Stie cineva daca s-au facut ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

portal.just.ro - Stie cineva daca s-au facut modificari ca sa ...

portal.just.ro - Stie cineva daca s-au facut modificari ca sa nu mai poti vedea informatii din dosare ??? eu nici dosarul meu nu il mai gasesc pe portal. de ce oare ?!?? :-/
Va salut cu respect, comunitate Avocatnet !
Cel mai recent răspuns: gulutzanu , utilizator 20:03, 1 Decembrie 2020
nu toate dosarele se afișează pe portal (de ex, unele cauze care privesc minori, unele cauze penale).
de asemenea, un dosar finalizat nu va mai fi afișat pe portal.
mai există și posibilitatea ca părțile să solicite ca dosarul să nu fie afișat.
Multumesc, dna Geanina. De cand e posibil ca partile sa solicite sa nu fie afisat dosarul pe portal ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu gasesc un dosar pe portal.just.ro dangeorgescu2014 dangeorgescu2014 Buna seara, Caut un dosar al unui prieten arestat preventiv, pe portal.just.ro si nu-l gasesc. A fost arestat de Tribunalul Bucuresti. La Sectia I penala- ... (vezi toată discuția)
Portalul instantelor de judecata.modificari care nu cred ca sunt bune. CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Am observat de cateva zile ca portalul instantelor de judecata a suferit anumite modificari si nu se mai pot gasi anumite dosare. Adica doar daca cunosti ... (vezi toată discuția)
Divort cu minor in instanta anabianca5 anabianca5 Buna Am cateva intrebari legate de un divort in instanta de comun acord ce implica si un minor 1. Cat dureaza ca dosarul sa fie inregistrat si sa aparata pe ... (vezi toată discuția)