avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 745 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... ajutor social?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

ajutor social?

Buna ziua.As dori sa stiu daca dupa terminarea perioadei de acordare a indemnizatiei de somaj(am beneficiat de un an potrivit vechimii in munca plus 3 luni acordate prin acea HG de care beneficiaza toti somerii)in conditiile in care nu am reusit sa ma incadrez in munca mai beneficiez de vreun ajutor social?Daca da in ce lege si articol este prevazut acest lucru ?Este acest ajutor conditionat de venitul pe membru de familie?Ce institutie il acorda?
Va multumesc si va doresc mult succes.
Gil.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 18:05, 1 Martie 2010
1. Luati legatura cu Primaria, Serviciul Social.
2. Intrati pe link-ul:
[ link extern ]
si vedeti despre ce este vorba si ce acte se cer.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordarea ajutorului de deces maryamarya89 maryamarya89 De curand, unul dintre parintii mei a decedat si nu am primit niciun ajutor de deces de la casa de pensii deoarece nu era pensionar si nu avea nicio sursa de ... (vezi toată discuția)
Somaj - facilitati la angajare mary_inger2007 mary_inger2007 Buna ziua, ma scuzati pentru deranj , am si eu o intrebare: Am terminat facultatea dupa care negasind loc de munca m-am inscris pentru a primi indemnizatie ... (vezi toată discuția)
Absolvent cu diploma de bacalaureat 2012 boboeu boboeu Astazi 01.08.2012 am fost la agentia de somaj sa fac cerere pt acordarea indemnizatiei de somaj. Am dat o declaratie pe propia raspundere ca nu urmez o forma ... (vezi toată discuția)