avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 459 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cumparare 2 camere de la icral
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cumparare 2 camere de la icral

Va rog sa ma ajutati cu un sfat in urmatoarea problema. In anul 2000 am cumparat de la icral -foisor, cu legea 112, cele 3 camere+ in diviza bucatarie, baie etc., pentru care plateam chirie. Apartamentul are in total 5 camere. Acum doresc sa cumpar si celelalte 2 camere. Precizez ca in celelalte 2 camere nu mai locuieste nimeni din 1998(sunt debransati si de le enel), dar baietul chiriasei continua sa plateasca chiria pentru a nu pierde cele 2 camere. Eu nu am mai tinut deloc legatura cu dansii, iar chiriasa legala suspectez ca nici nu mai traieste pentru ca ar trebui sa aiba acum aproximativ 95-100 ani. In cazul in care chiriasa nu mai traieste, fiul acesteia are dreptul legal de a solicita cumpararea celor 2 camere pentru care actualmente plateste chirie? Adica, dreptul de a inchiria sau cumpara se mosteneste? Cum ma sfatuiti sa procedez? Unde sa ma duc si ce sa fac?
Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: MYRA CIMPEAN , Avocat 10:14, 2 Martie 2010
mergeti si vorbiti la Icral, de acolo puteti sa primiti cele mai sigure lamuriri deoarece aceasta e societatea care vinde imobilele.
mergeti si vorbiti la Icral, de acolo puteti sa primiti cele mai sigure lamuriri deoarece aceasta e societatea care vinde imobilele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Iesire din indiviziune in ap detinut partial de pmb ponomina ponomina Buna ziua, Am pe scurt urmatoarea situatie. Un apartament de 5 camere din care detin 3 camere+dependinte cumparate de la ICRAL FOISOR in urma cu 15 ani cu ... (vezi toată discuția)
Ajutor! George_Vlad George_Vlad Buna ziua, Am si eu o problema de lamurit. Ma rog, nu este personala ci a unei rude. Aceasta persoana "a mostenit "de la parintii ei o camaruta de locuit ( ... (vezi toată discuția)
Iesire din diviziune cu fostul icral vch2009 vch2009 Buna ziua, Nu stiu daca subiectul este incadrat bine, dar nu am stiut exact unde sa-l deschid. Daca este deschis gresit, rog un moderator sa mute subiectul ... (vezi toată discuția)