In o discutie cu un partener de afaceri acesta a sustinut o chestiune in contradictoriu cu politica firmei lui. Am inregistrat audio conversatia si am trimis-o superiorilor lui pt a-mi dovedi punctul de vedere.Din pacate pt acesta acum are probleme la el in firma si risca sa fie concediat..El doreste sa m-a dea in judecata pt inregistrare ilegala..Intrebare:ce trebuie sa fac sa nu am probleme si ce legi protejeaza dreptul de autor in aceasta situatie..
Multumesc anticipat
Puteati sa nu faceti inregistrari ilegale si nu aveati nici o problema.
Si nu exista nici o legatura cu drepturile de autor.
Din pacate pt dvs. nu vad nici o scapare, doar daca stergeti inregistrarea si reusiti sa o stergeti si din suporturile electronice pe care au stocat-o cei la care ati trimis-o, si nu cred ca mai aveti control asupra ei din acest punct de vedere.
Partenerul de afaceri are toate sansele sa castige un eventual proces si sa solicite si daune morale/materiale pt situatia in care l-ati pus la locul de munca, in afara de faptul ca l-ati inregistrat ilegal.
Va recomand sa va intelegeti amiabil cu acesta.
Drept autor
sergiulicat
In o discutie cu un partener de afaceri acesta a sustinut o chestiune in contradictoriu cu politica firmei lui. Am inregistrat audio conversatia si am ... (vezi toată discuția)