avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 382 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Am inregistrat o conversatie si am trimis-o ...
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Am inregistrat o conversatie si am trimis-o superiorilor. Consecinte?

In o discutie cu un partener de afaceri acesta a sustinut o chestiune in contradictoriu cu politica firmei lui. Am inregistrat audio conversatia si am trimis-o superiorilor lui pt a-mi dovedi punctul de vedere.Din pacate pt acesta acum are probleme la el in firma si risca sa fie concediat..El doreste sa m-a dea in judecata pt inregistrare ilegala..Intrebare:ce trebuie sa fac sa nu am probleme si ce legi protejeaza dreptul de autor in aceasta situatie..
Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Talk Partners , Consilier juridic 19:52, 4 Martie 2010
Ar putea sa faca o plangere penala bazata pe art. 195 Cod penal, la care sa se constituie si parte civila cerandu-va despagubiri pentru ca din cauza dvs si-a pierdut locul de munca.
Nu stiu la ce drepturi de autor va referiti #-o
Suna putin a obraznicie: adica dv ati inregistrat un film din cauza caruia un partener a fost concediat, iar dv il considerati opera de arta?:stunned:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chemat in judecata pentru inregistrare ilegala sergiulicat sergiulicat In o discutie cu un partener de afaceri acesta a sustinut o chestiune in contradictoriu cu politica firmei lui. Am inregistrat audio conversatia si am ... (vezi toată discuția)
Drept de proprietate sergiulicat sergiulicat In o discutie cu un partener de afaceri acesta a sustinut o chestiune in contradictoriu cu politica firmei lui. Am inregistrat audio conversatia si am ... (vezi toată discuția)
Drept autor sergiulicat sergiulicat In o discutie cu un partener de afaceri acesta a sustinut o chestiune in contradictoriu cu politica firmei lui. Am inregistrat audio conversatia si am ... (vezi toată discuția)