...eu nu cred ca se refuza inregistrarea cesiunii...nu vad temeiul juridic...ce legatura are transferul partilor sociale cu plata integrala?...poate ies si io din ceata...
Registrul comertului- cel putin asa e la Cluj-, inregistreaza cesiunea de parti sociale doar in situatia in care aceste parti sociale sunt achitate integral; se ajunge la situatia in care daca eu doresc sa cumpar de ex.10 p.s. insa pretul convenit pentru fiecare p.s. este mai mare decat valoarea nominala a acestora, si am achitat 90% din pretul convenit, nu pot fi inscris in registru comertului decat cu 9 parti sociale deoarece am achitat integral doar 9 si nu 10 cate vreau sa cumpar. La momentul in care voi achita pretul si pentru ultima p.s.voi face un nou act aditional care inglobeaza si un nou contract de cesiune pentru cesionarea celei de-a 10-cea p.s.Asa intelege registrul comertului sa inregistreze modificarile respective. Acesta e motivul pt.care trebuie sa gasesc subterfugii pentru rezolvarea problemei pe care v-am expus-o anterior!Sper sa gasesc o rezolvare care sa ma ajute!