avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 805 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Sunt incompatibili? Primar-Consilier
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Sunt incompatibili? Primar-Consilier

am si eu o nelamurire- sunt consilier local intr-o comuna- Fratele Primarului este presedintele comisiei economice, sunt incompatibili?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 08:42, 2 Martie 2010
Nu atata vreme cat nu exista un interes personal sesizat.
Eventual ,se poate invoca starea de incompatibilitate in cazul unei cereri catre autoritatea locala,cereri in care fratele detine interese personale dovedite

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incompatibilitate consilier local!!! nixon19 nixon19 Buna ziua, Un consilier local, presedinte al unei cooperative agricole, dupa validarea mandatului prin avocat angajat cheama in judecata primaria pentru o ... (vezi toată discuția)
Incompatibilitate sau nu? elenaalbean elenaalbean Va supun atentiei o situatie:Consilierii locali angajati ca padurari in cadrul unei structuri silvice, pot vota in favoarea incheierii unui contract de ... (vezi toată discuția)
Consecintele conflictului de interese, si cine il poate stopa? baza baza daca un viceprimar de primarie este in conflict de interese, cu managerul tehnic al grupului de actiune local, care ar fi consecintele si cum se poate seziza ... (vezi toată discuția)