avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 752 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... burse de la ong
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

burse de la ong

buna ziua, va rog sa ma ajutati si pe mine cu o lege care sa ma lamureasca daca ong pot acorda burse de studii si in ce limite si conditii. va multumesc
Cel mai recent răspuns: drecredit , utilizator 13:10, 3 Martie 2010
in primul rand, legea primordiala ptr ong este insasi statutul si actul constitutiv in care se prevede scopul acesteia.. daca are ca scop printre altele si sustinerea prin burse a diverselor categorii de persoane... limitele sunt date de bugetul alocat in acest sens iar conditiile si criteriile de acordare a burselor se stabilesc de membrii fondatori
va multumesc mult pt raspuns, as dori totusi o lege sau o ordonana care sa specifice aceste aspecte...
cauta pe just.ro la capitolul ONG-uri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autofinantarea ong este obligatorie prin lege? Nicoleta12 Nicoleta12 Buna seara, Nicoleta este numele meu si sunt membra a unei organizatii tip ONG. As vrea sa stiu daca membrii inscrisi ai unei astfel de organizatii ar trebui ... (vezi toată discuția)
Membru fondator... papinni papinni In ceea ce priveste statul membrilor fondatori dintr-o asociatie non profit care sunt drepturile si obligatiile acestora in afara celor stabilite prin ... (vezi toată discuția)
Statut in forma autentica sau atestat de avocat tibix02 tibix02 Buna ziua, Imi puteti spune si mie exact ce inseamna urmatoarea fraza din legea 26/2000: \\"membrii asociaţi încheie actul constitutiv şi statutul ... (vezi toată discuția)