avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 406 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vicii ascunse constructie noua
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vicii ascunse constructie noua

O casa noua cumparata in sept 2009 cu contract de vanzare cumparare cu privilegiul vanzatorului(ultima plata trebuie facuta pana in 22 martie 2010,in caz de neplata noi cumparatorii suntem repusi in sit anterioara ,primim toat suma achitata inapoi,mai putin 50.000 ron).In contract este stipulat urmatorul paragraf: "noi vanzatorii garantam pentru buna executie a lucrarilor pentru o perioada de doi ani". Au aparut cateva probleme la casa, unele au fost remediate (desi exista un semn de intrebare deoarece s-a lucrat intr-o perioada nepotrivita pentru finisaje exterioare),am dori sa stim in ce masura putem cere amanarea platii acestei sume restante pana la remedierea completa si corecta a tuturor problemelor? In caz contrar,daca vanzatorul nu este de acord,noi ce avem de facut,exista si alte garantii prevazute in lege?Multumesc.

Alte discuții în legătură

Garantie constructie noua a_adina a_adina Am cumparat o casa noua in septembrie 2009, cu contract de vanzare cumparare cu privilegiul vanzatorului. Un rest de plata urmeaza sa se achite pana la data de ... (vezi toată discuția)
Garantie constructii noi a_adina a_adina Am cumparat o casa noua in septembrie 2009, cu contract de vanzare cumparare cu privilegiul vanzatorului. Un rest de plata urmeaza sa se achite pana la data de ... (vezi toată discuția)
Art 1737 paull paull buna ziua.am vandut un ap dar nu am primit toata suma .am facut contract cu cumparatorul in care eu am privilegiul vanzatorului pana la achitarea integrala a ... (vezi toată discuția)