avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... garantie constructie noua
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

garantie constructie noua

Am cumparat o casa noua in septembrie 2009, cu contract de vanzare cumparare cu privilegiul vanzatorului. Un rest de plata urmeaza sa se achite pana la data de 22 martie 2010. In actul notarial este specificat urmatorul paragraf: "noi vanzatorii garantam pentru buna executie a lucrarilor pentru o perioada de doi ani". Intre timp au aparut cateva probleme la finisajele exterioare si am dori sa stim daca se poate amana plata sumei neachitate pana la momentul in care aceste probleme sunt remediate corect. Exista si alte prevederi legale in ceea ce priveste garantia constructiilor noi?Multumesc.
Cel mai recent răspuns: a_adina , utilizator 14:19, 18 Februarie 2010
a_adina a scris:

Am cumparat o casa noua in septembrie 2009, cu contract de vanzare cumparare cu privilegiul vanzatorului. Un rest de plata urmeaza sa se achite pana la data de 22 martie 2010. In actul notarial este specificat urmatorul paragraf: "noi vanzatorii garantam pentru buna executie a lucrarilor pentru o perioada de doi ani". Intre timp au aparut cateva probleme la finisajele exterioare si am dori sa stim daca se poate amana plata sumei neachitate pana la momentul in care aceste probleme sunt remediate corect. Exista si alte prevederi legale in ceea ce priveste garantia constructiilor noi?Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Garantie constructii noi a_adina a_adina Am cumparat o casa noua in septembrie 2009, cu contract de vanzare cumparare cu privilegiul vanzatorului. Un rest de plata urmeaza sa se achite pana la data de ... (vezi toată discuția)
Vicii ascunse constructie noua a_addina a_addina O casa noua cumparata in sept 2009 cu contract de vanzare cumparare cu privilegiul vanzatorului(ultima plata trebuie facuta pana in 22 martie 2010,in caz de ... (vezi toată discuția)
Vicii locuinta feliciaburducea feliciaburducea buna ziua. am cumparat o casa in 2014 si de atunci am descoperit vicii de constructie. am schimbat incalzirea in pardoseala, cu una electrica , acum am ... (vezi toată discuția)