avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 615 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Programul Rabla
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Programul Rabla

care e nr. de bonuri valorice cu care poate achizitiona o masina o pers. juridica respectiv sc. ?
Cel mai recent răspuns: ContSters131834 , utilizator 11:46, 2 Martie 2010
din cate stim nr max este de 22 insa pentru schimbarea parcului de masini,oricum procedura pentru sc in situatia achizitionarii unui autoturism prin predarea voucerului este putin mai complicare deoarece va este necesara autorizare,dupa ce o sa depuneti dosarul cu acele voucere.
complicat dar nu imposibil
multumiri

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Loc de parcare in bucuresti si resedinta in alta localitate adelina_c adelina_c Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o solutie pentru urmatoarea speta: Anul trecut am achizitionat un apartament in Bucuresti, sector 3 insa nu am schimbat ... (vezi toată discuția)
Decontare bonuri benzina petrom adrianadamian2009 adrianadamian2009 Intrebare: In cazul in care o societate comerciala cumpara bonuri de benzina de la PETROM, pe baza de factura, pentru justificarea in contabilitate si ... (vezi toată discuția)
Rabla 2014 - achizitie autoturisme prin leasing sau surse proprii Andr33agav Andr33agav Buna ziua, Va expun urmatoarea problema, daca cineva s-a confruntat cu o situatie de genul asta, va rog sa-mi raspundeti: S-a depus in cadrul programului ... (vezi toată discuția)