avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 533 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... rabla 2014 - achizitie autoturisme prin leasing sau ...
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

rabla 2014 - achizitie autoturisme prin leasing sau surse proprii

Buna ziua,

Va expun urmatoarea problema, daca cineva s-a confruntat cu o situatie de genul asta, va rog sa-mi raspundeti:

S-a depus in cadrul programului Rabla 2014 dosarul pentru finantarea achizitionarii unor noi autoturisme, pentru persoana juridica. Dosarul a fost acceptat iar in cererea de finantare am specificat ca vom achizitiona noile autoturisme din surse proprii, insa in ultimul timp situatia firmei nu mai e atat de buna, in sensul ca nu mai putem achizitiona autoturismele din surse proprii.
Intrebarea este: Desi am specificat ca vom achizitiona autoturismele din surse proprii, putem acum sa schimbam procedura si sa le achizitionam prin leasing? Daca da, cum sa procedam?

Va multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Achizitie auto prin programul rabla limodriver limodriver Suntem institutie publica finantata integral din venituri proprii si dorim sa achizitionam un autoturism(logan) prin programul Rabla. Dar conform OUG nr. ... (vezi toată discuția)
Auto nelivrat de catre dealer dynamiteeeee2000 dynamiteeeee2000 Buna ziua! Cazul meu pentru care va solicit opinia este urmatorul: In data de 03.03.2010 am incheiat un (presupun) "precontract" cu dealer-ul unei anumite ... (vezi toată discuția)
Cum pot schimba numele in cartea masinii dupa divort nicoEU nicoEU am divortat si am revenit la numele de fata , imi pot schimba numele de familie in cartea masinii daca nu avem partaj ? mentionez ca am cumparat masina in ... (vezi toată discuția)