avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu de odihna fortat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu de odihna fortat

in urma unor contraziceri cu conducerea (ilegala, de altfel) a firmei, am obligata sa-mi iaun tot concediul de odihna aferent anului 2010, sub amenintarea ca inca nu sunt concediata.precizez ca lucrez la aceeasi firme de peste 19 luni, iar cel care m-a trimis in concediu a fost doar 4 luni angajat in postul de director al acesteia. patronul este de origine italiana, e stabilit temporar in anglia, are in brasov 5 firme, iar cel care m-a trimis in concediu nu are in acest moment nici macar o imputernicire de a semna vreun act juridic in numele acestuia. ne prea stiu ce sa fac, avand in vedere ca am reactionat sub imperiul spaimei -am 45 de ani si 22,5 vechime in munca - practic cererea ce concediu de odihna nu este legal semnata de vreun sef. maine exista posibilitatea sa acumulez cele 3 zile de "nemotivate". inca mai am timp sa ma misc, dar nu stiu in ce directie.
Cel mai recent răspuns: Isa Radov , Consultant resurse umane 12:59, 2 Martie 2010
Daca stiati ca actuala conducere nu este legal pusa in scaun cred ca v-ati grabit cu cererea.
In primul rand ca nu puteati fi fortata sa luati tot concediul/2010. Apoi, daca totusi va vor concedia pana la sfarsitul anului, atunci va trebui sa returnati niste bani. Ptr ca ati beneficiat de zile de CO mai multe decat aveati dreptul proportional cu perioada lucrata.
Daca credeti ca va puteti intoarce maine la serviciu si sa rezolvati cu restul zilelor de CO (adica sa nu le mai efectuati) ar fi f bine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Co, cm, demisie - toate in acelasi timp? mona_piedra mona_piedra Buna ziua, As dori sa ma ajutati in urmatoarea problema: Cum pot proceda ca si angajator, fara sa incalc legea in conditiile in care: 1. un angajat a ... (vezi toată discuția)
Concediul de odihna balina82 balina82 imi pot lua 1 zi aferenta concediului de odihna si sa fac cererea dupa? (vezi toată discuția)
Incetare contract munca perioada determinata manoliu_maria manoliu_maria buna ziua.am fost angajata ca secretar la o unitate de invatamant cu contract de munca pe perioada determinata contract ce a incetat in data de 17 mai 2010 ... (vezi toată discuția)