avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1878 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale inchiriere markere paintball
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

inchiriere markere paintball

Buna ziua,am achizitionat 10 markere paintball (arme cu bile de vopsea),daca as dori sa le inchiriez fara sa imi deschid firma de jocuri sportive,doar sa inchei un
"contract de inchiriere echipamente" intre mine si persoana respectiva,se poate este legal?Nu sunt priceput in acte de genul asta,din ce am citit eu cu acest contract se poate inceheia si intre 2 persoane fizice.Va multumesc

Alte discuții în legătură

Regulament national asociatiapaintball asociatiapaintball Se poate intocmi de catre un ONG, un regulament general specific unei anumite activitati (paintball) in cazul nostru prin care se impun anumite conditii si ... (vezi toată discuția)
Autorizare pentru organizare joc paintball mitik_gl mitik_gl buna seara!! as dori sa imi deschid un joc de paintball. Am nevoie si de o firma sau s.c.? #-o (vezi toată discuția)
Inchiriere echipamente sportive (sau masini) Draxy88 Draxy88 Buna ziua, Imi puteti spune va rog daca se pot inchiria echipamente sportive (sau masini) de catre persoane fizice catre alte persoane fizice (sau ... (vezi toată discuția)