avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 868 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Autorizare pentru organizare joc paintball
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Autorizare pentru organizare joc paintball

buna seara!! as dori sa imi deschid un joc de paintball. Am nevoie si de o firma sau s.c.? #-o
Daca nu o desfasurati acasa pentru prieteni si vreti sa percepeti si taxe de participare, inchiriere echipament etc., da aveti nevoie sa infiintati o societate comerciala.
unde trebuie sa merg pentru a infiinta un S.C, ce domeniu de activitate trebuie sa aiba si vreau sa stiu daca pot sa joc in locuri publice sau trebuie sa am teren amenajat proprietate privata....??!!(pot juca intr-o cladire abandonata, dezafectata sau padure?)
La Registrul Comertului de pe langa Tribunalul unde aveti sediul, dar mai sunt si alte acte inainte, denumire, act constitutiv, declaratii, sediu, capital social etc.
Pe CAEN 931 9311 - 9319 ar trebui sa mergeti. Nu, ar trebui sa jucati intr-un spatiu special amenajat pentru paintball.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concesionare teren de la primarie tm49lup tm49lup Buna ziua. Doresc sa imi deschid o afacere [b]PAINTBALL[/b] ,nu detin teren pentru desfasurarea jocului. de exemplu daca imi desfasor jocul in padurile de la ... (vezi toată discuția)
Cum organizez legal intr- un sediu secundar un magazin si un bar ,ce alte marfuri pot vinde in bar la tara ContSters330987 ContSters330987 Am un SRL si am obtinut certificatul de inregistrare mentiuni de la orc pentru infiintarea unui sediu secundar la tara pentru magazin si bar separat, sau ... (vezi toată discuția)
Infiintare societate comerciala Nina1 Nina1 Buna ziua, Care sunt pasii ce trebuiesc urmati pentru infiintarea unei societati comerciale de tip srl? Cu stima (vezi toată discuția)