avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 467 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... la casare si trimiterea spre judecare se platesc din ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

la casare si trimiterea spre judecare se platesc din nou taxe????????

Am castigat un proces de iesire din indiviziune, si s-a facut recurs cu cerere de casare a sentintei si trimitere spre rejudecare. In cazul in care se aproba recursul trebuie sa platesc taxe?(cine le plateste si daca cele vechi sau cele noi cu 3%) Precizez ca in prima faza am platit 19 lei, acum paratul a achitat 9lei pentru recurs.Dar apoi cand va ramane hotararea definitiva pentru investire cu formula irevocabila si definitiva va trebui sa platesc cei 3%(pentru toata valoarea suprafatei care s-a judecat s-au numai pentru cota care mi-a revenit mie)
Ultima modificare: Marți, 2 Martie 2010
vatamanu vasile, utilizator
Cel mai recent răspuns: vatamanu vasile , utilizator 16:10, 2 Martie 2010
vatamanu vasile a scris:

Am castigat un proces de iesire din indiviziune, si s-a facut recurs cu cerere de casare a sentintei si trimitere spre rejudecare. In cazul in care se aproba recursul trebuie sa platesc taxe?(cine le plateste si daca cele vechi sau cele noi cu 3%) Precizez ca in prima faza am platit 19 lei, acum paratul a achitat 9lei pentru recurs.Dar apoi cand va ramane hotararea definitiva pentru investire cu formula irevocabila si definitiva va trebui sa platesc cei 3%(pentru toata valoarea suprafatei care s-a judecat s-au numai pentru cota care mi-a revenit mie)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxe iesire din indiviziune vatamanu vasile vatamanu vasile Am castigat un proces prin ca s-a pronuntat o hotarare care tine loc de act de vanzare-cumparare si iesire din indiviziune.Paratul nefiind nemultumit de ... (vezi toată discuția)
Cai de atac adinutza.2008 adinutza.2008 Am un dosar pe rol - litigii de munca - drepturi banest in care eu sunt reclamantul. Pana acum am castigat de doua ori in instanta insa cealalta parte a facut ... (vezi toată discuția)
Partaj judiciar/iesire din indiviziune mary6 mary6 Buna. Pt a intelege speta va expun situatia de fapt. In anul 2004 unul din mostenitori a depus la instanta cerere de iesire din indiviziune privind suprafetele ... (vezi toată discuția)