am avut o discutie cu o persoana{baiat} sisa termina cu o palama dat de mine in el,.el amers la politie impreuna cu 2 martori. imi puteti spune ce mi se poate intampla? daca mi se face dosar pemal pt asa ceva? va multumesc
In raport de circumstantele in care s-a derulat incidentul,daca anterior au mai existat conflicte intre dvs si parte,conditionat de antecedentele dvs penale,existenta de documente medicale,pot conduce la aplicarea de diferite sanctiuni,pe care in final le va dispune politia
in caz ca in urma acelei palme nu au ramas semne sau leziuni cel mai fericit caz ar fi o amenda contraventionala pe legea 61
Art. 2. - Constituie contraventie savarsirea oricareia dintre urmatoarele fapte, daca nu sunt
comise in astfel de conditii incat, potrivit legii penale, sa fie considerate infractiuni:
26) provocarea ori participarea efectiva la scandal, in locuri sau localuri publice
Art. 3. - (1) Contraventiile prevazute la art. 2 se sanctioneaza dupa cum urmeaza:
;b) cu amenda de la 2.000.000 lei la 10.000.000 lei, cele prevazute la pct. 1), 14), 18), 26):((, 28) si 30);
Amenda minor
crisant
buna ziua
baiatul meu in varsta de 17 ani a luat amenda pt ca a injurat pe str. .... am primit acasa un plic de la sectie cu procesul verbal . amenda in ... (vezi toată discuția)
Bataie minor
felix76
buna ziua,
sunt 2 incidente: 1 in urma unei dispute in scoala, copilul meu i-a dat o palma unui alt copil, acesta acuza dureri in zona maxilarului si tamplei. ... (vezi toată discuția)