avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 603 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general vizarea bilantului de experti contabili este ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

vizarea bilantului de experti contabili este obligatorie pentru firmele mici,deorece intr-un jurnal scria ca aceste firme ar putea scapa de viza

bilantului de experti contabili este obligatorie pentru firmele mici,deorece in CAPITAL scria ca aceste firme ar putea scapa de viza
Cel mai recent răspuns: JolieCont , Contabil 10:15, 5 Martie 2010
Va sfatuiesc prieteneste sa nu va luati dupa jurnalisti. O data pentru motivul ca ei nu se pricep la nimic , a doua oara pentru ca ei de regula nu inteleg esenta problemei, iar ultima oara pentru ca din ce au inteles nu sunt capabili sa reproduca decat pe jumatate, iar atunci prost. Iar dv. cand ii cititi nu intelegeti nimic.

Pentru a putea depune bilantul este necesar ca acesta sa fie intocmit si semnat de catre persoanele care sunt mentionate in lege : director economic, contabil sef, alta persoana imputernicita potrivit legii, persoane fizice autorizate membre CECCAR, persoane juridice autorizate membre CECCAR.
va multumesc d-l florinsavu
deci eu daca sant contabil autorizat ceccar ,as putea viza bilantul daca trec la intocmit"alta persoana imputernicita" ??????????????
iti recomand articolul asta, care este extras din norme - [ link extern ]
tot in ceata sant,pentru ca nu stiu sa interpretez "alta persoana imputernicita"nu se da detalii despre cine e vorba exact,sant autorizata ceccar dar cu studii medii,deci in concluzie da ori nu !!!!!

Alte discuții în legătură

Semnare bilant 2017 entitate mica ionela11 ionela11 Buna ziua, Cine poate semna bilantul pentru anul 2017 pentru o entitate mica?....Eu sunt angajata doar economist ...deci nu pot semna (vezi toată discuția)
Contabilitate pentru ca = sau > 35000 euro Cristina Vasile Cristina Vasile Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti un economist sub ce forma de incadrare poate tine contabilitatea unei firme si semna bilantul, cu CA mai mare de 35000 ... (vezi toată discuția)
Bilant pentru firma fara activitate andreeazanfir andreeazanfir daca o firma nu are activitate bilantul mai trebuie semnat de catre un economist la intocmit sau poate fi semnat de administrator si la intocmit si la ... (vezi toată discuția)