avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 641 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... fond funciar
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

fond funciar

daca vanzatorul are pv de punere in posesie a terenului inseamna ca are si titlu ?
Cel mai recent răspuns: Alina Stroila , Avocat 14:35, 2 Martie 2010
Procesul verbal de punere in posesie nu este recunoscut ca facand dovada proprietatii .... e trebuie sa fie urmat de eliberarea titlului de proprietate in conditiile legii.
posesia nu valoreza proprietate,este doar unul din atributele dr. de proprietate

trebuie intreprinse demersuri la comisia locala si comisia judeteana de stabilire a dreptului de proprietate privata in vederea intocmirii documentatiei si apoi a eliberarii titlului de proprietate
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces verbal de punere in posesie ioalex ioalex Bunica mea a avut mai multe parcele de teren extravilan si vie. A decedat in 1996. Pentru inceperea unei succesiuni notarul imi cere procesul verbal de punere ... (vezi toată discuția)
Actiune in constatare dragv dragv Detin o casa de locuit cu teren aferent, am proces verbal de punere in posesie de la Primarie dar nu si Titlu de proprietate. As vrea sa mai construiesc o ... (vezi toată discuția)
Proces verbal de punere in posesie dj_csm1990 dj_csm1990 Proces verbal de punere in posesie. Cum pot sa obtin titlu ce acte imi trebuie undei sa ma duc de la primarie ma zis ca nu pot sal obtin titlu pana nu fac ... (vezi toată discuția)