avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1045 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Sentinta civila neconcludenta
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Sentinta civila neconcludenta

Buna ziua,
Am si eu o intrebare. sotul meu a primit o amenda in valoare de 1500 lei in 2008 si am facut recurs pentru suspendarea totala a amenzii, iar in urma recursului amenda s-a stabilit la 750 si recursul a fost respins. In sentinta scrie dupa hotarare doar partea cu respingerea recursului fara sa se mai mentioneze de reducere. Cei de la Finante spun ca nu pot trece amenda ca fiind de 750 lei deoarece nu e concludenta sentinta civila. Ce pot face in cazul asta?
Cu multumiri,
Raluca Marinescu
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 18:17, 2 Martie 2010
Puteti face o cerere prin care solicitati instantei sa lamureasca dispozitivul hotararii.
Da, acest lucru puteti face.
Depuneti cererea si vedeti ce decide.
Instanta care a pronuntat hotararea,in masura in care aceasta nu este inteligibila,trebuie sa lamureasca continutul dispozitivului.
Formulati cerere in acest sens.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Solutia pronuntata de instanta andra-celia andra-celia Buna ziua,ma poate ajuta cineva,explicandu-mi si mie ce inseamna urmatoarea sentinta?''Respinge excepţia lipsei calităţii procesuale pasive a pârâtei ... (vezi toată discuția)
Investire formula executorie hotarare eagle_free eagle_free As dori si eu o lamurire. Daca solutia instantei de recurs suna asa: Dec.514/CA Admite recursul. Modifică în parte hotărârea în sensul că obligă la ... (vezi toată discuția)
Eroare formulata intr-o decizie civila - help viorica56 viorica56 Buna seara va rog sa ma ajutati nu stiu ce am de facut si unde ar trebui sa apelez cu privire la o eroare formulata intr-o decizie civila. pronuntata de ... (vezi toată discuția)