avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 867 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Contract de administrare.
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Contract de administrare.

As dori sa stiu daca stie cineva despre un contract de administrare cu o indemnizatie lunara pt.administrator. Daca da as dori sa mi-l dati si mie, va rog frumos si sa-mi spuneti, va rog, pe ce cont pot sa-l inregistrez.

Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Stefania Paraschiva , Contabil 22:02, 11 Februarie 2007
as dori si eu relatii despre contract de administrator sau un model de contract management
Contractul de administrare poate fi facut dupa modelul contractului de mandat dar adaptat la cerintele societatii.
Modele puteti gasi pe www.dsclex.ro
merci ne-....
mersi pt adresa modele contract as dori sa stiu daca se plateste pt contract de mandat ,sanatate si impozit

Alte discuții în legătură

Administrator asociat unic srl mihaelamc4 mihaelamc4 Buna seara, Am rugamintea daca poate cineva sa clarifice cateva lucruri: 1 - sunt asociat unic al unui SRL infiintat in ian.2005, iar in actul ... (vezi toată discuția)
Administrator prin conventie civila guardarian guardarian Buna ziua ! Am nevoie de o persoana care sa ma ajute la derularea unor activitati ale firmei si as dorii sa angajez un administrator care sa se ocupe de ... (vezi toată discuția)
Deductibilitate cheltuieli cursuri mba contabilitate.n contabilitate.n Firma este platitoare de impozit pe profit. Societatea doreste sa achite pentru unul din membrii din comitetul director cursuri MBA organizate in Romania de o ... (vezi toată discuția)