avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 449 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... eliberare duplicat hotarare divort
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

eliberare duplicat hotarare divort

Buna ziua,
Doresc sa mi se elibereze un duplicat al hotararii de divort. Este suficient sa depun o cerere la judecatoria la care s-a dat sentinta sau mai trebuie sa mai fac si alte demersuri? Mentionez ca-mi va fi utila la reinnoirea cartii de identitate.
Va multumesc anticipat.
Ultima modificare: Marți, 2 Martie 2010
andrreya, utilizator
Cel mai recent răspuns: Andrea Nagy , utilizator 22:08, 4 Martie 2010
faceti cerere si solicitati eliberarea unor copii legalizate de pe respectiva hotarare.. ar fi mai bine sa va faceti mai multe copii
Trebuie platita o suma de bani pentru legalizare? Si daca da, unde?
trebuie platita suma de 2 lei ptr fiecare exemplar legalizat si va ma trebuie timbru judiciar de 0,15 bani ptr fiecare exemplar.. taxa de timbru o platiti acolo unde scrie pe usa sau avizierul instantei
Si cam in cat timp este eliberat duplicatul?
depinde de instanta.. pe loc sau de pe o zi pe alta sau va spune cand depuneti cererea cand sa veniti dupa copiile legalizate

Alte discuții în legătură

Acte - cum fac rost de ele Geo Geo Geo Geo Buna ziua. Imi cer scuze daca nu am gasit "sertarul" potrivit pentru aceasta intrebare. Deci situatia este urmatoarea: ma aflu intr-o tara araba unde ... (vezi toată discuția)
Cum pot obtine o copie dupa sentinta de divort marinela cecanau marinela cecanau buna ziua.In urma cu vreo 6 ani sotul meu a intentat divort,am fost de acord dar dupa aceea am plecat in spania,inainte sa plec am fost citata la proces si am ... (vezi toată discuția)
Hotarire de divort lilistiuca lilistiuca in urma cu 11 ani am divortat, iar acum 6 ani m-am recasatorit. toate bune si frumoase, dar cind m-am recasatorit , mi-au oprit originalul hotaririi de ... (vezi toată discuția)