avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 674 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... recalcularea credit ipotecar
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

recalcularea credit ipotecar

am luat un apartament cu 132000 de euro,am imprumutat la banca 99000 de euro.Primul an am platit o rata de 650 euro,al doilea an am platit 950 de euro ,in al 3 an nu ar fi normal sa imi mai scada ?X-(
Cel mai recent răspuns: moto72 , utilizator 01:52, 14 Martie 2010
trebuie confirm graficului.. cum e graficul? daca nu e respectat va puteti intoarce impotriva bancii si sa-i obligati sa-l respecte
De ce sa scada? In conformitate cu ce?
Nu stim ce fel de credit e, ce fel de dobanda, ce prevede contractul... nu prea ne putem da cu parerea, sunt credite care cresc si credite care scad, dupa ce sa-l incadram pe al dv.?
Daca dobanda ta este variabila incepand cu anul 2009 trebuia sa scada!
Daca nu a scazut nimic eu te sfatuiesc:
1.adresa la banca si cere formula dobanzii in momentul semnarii contractului si astazi (indicator+marja fixa)
2.cum sigur nu o sa-ti dea aceasta formula te duci la Protectia Consumatorilor si lor o sa le-o dea obligati.
3.nu semnezi nici un act aditional pana nu-ti dau inapoi sumele incasate abuziv.
Amanunte in Asociatia Clientilor Bancilor
Bafta si nu-i lasa sa se declare invingatori fara lupta!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Notificare 2% plus alexteo alexteo Buna seara am un credit de nevoi personale cu ipoteca in urmatoarele conditii: moneda CHF; dobanda: variabila, calculata in functie indicele de referinta si ... (vezi toată discuția)
Daca nu am restante, nu primesc oferte mai bune de la banca? alexandradian_a@yahoo.com alexandradian_a@yahoo.com Buna ziua, Am aflat de la diferite persoane care au credite la diverse banci, ca numai in momentul in care au ramas cu ratele neplatite 2 -3 luni, li s-a ... (vezi toată discuția)
Restituire comisioane abuzive pentru un contract ipotecar inchis Irina_sebea Irina_sebea Buna ziua, [b] 1. As dori sa stiu daca am dreptul sa solicit bancii, copii cu absolut toate actele(contract de credit bancar ipotecar, actele aditionale, ... (vezi toată discuția)