avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Radiere autoturism
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Radiere autoturism

Am vandut o masina in anul 2008 pe baza unei chitante de mana fara sa fac contract de vanzare-cumparare. Cumparatorul nu a mai binevoit sa facem actele in termenul prevazut in chitanta . Cum as putea sa radiez masina pentru a nu mai plati ipozit, mentionez ca originalul cartii de identitate este la mine . Va multumesc .
Cel mai recent răspuns: daio73 , utilizator 18:45, 2 Martie 2010
Solutia este actiune in instanta. Veti cere ca instanta sa constate perfecta vanzarea-cumpararea autoturismului. Va sfatuiesc sa chemati in judecata si S.P.C. I. V. si regim Permise de Conducere, precum si Directia Impozite si Taxe Locale, pentru opozabilitatea hotararii si radierea inscrierii vehicului.
Exclus sa chemati in instanta toate institutiile statului pentru o..delasare advs.
Dupa ce obtineti hotararea definitiva va duceti la inmatriculari pt.a opera radierea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radierea unei masini vandute si anularea proceselor verbale de contraventie traianradocea traianradocea buna ziua.am vandut o masina acum aproximativ 2 ani.acum ma confrunt cu o probleme majora:la impozite mi-au aparut o serie de amenzi cu nr masinii pe care am ... (vezi toată discuția)
Transcriere masina andrea.p andrea.p Buna seara Am si eu o intrebare, pt cine poate sa ma ajute, va rog. Am vandut o masina unei persoane care nu s-a mai prezentat pt transcriere...mentionez ca ... (vezi toată discuția)