avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1021 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cum voi fi platit in invatamant
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cum voi fi platit in invatamant

conform ordinului ministrului sunt - profesor in invatamantul primar- deoarece se aplica grila veche nu stiu unde voi fi incadrata! la profesor S sau profesor SSD
am studii universitare de scurta durata-zi la stat

Alte discuții în legătură

Profesor cu studii superioare de lunga durata sau de scurta durata? roxibeni roxibeni Am terminat Colegiul de Institutori-limba franceza, in 2004, iar acum in 2011 am absolvit Pedagogia invat. primar si prescolar, cu studii de licenta, si doresc ... (vezi toată discuția)
Studii superioare de scurta durata flori9 flori9 Ce inseamna studii superioare de scurta durata? Care este diferenta dintre acestea si cele de lunga durata? Care sunt criteriile dupa care putem incadra un ... (vezi toată discuția)
Salarizare bugetari deidei deidei cum se salarizeaza concret absolventii ciclului 1 bolognia? un absolvent este incadrat ca profesor pentru clasele 5-8 deci cu S in cazul personalului ... (vezi toată discuția)