avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Am nevoie de vreo autorizatie speciala...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Am nevoie de vreo autorizatie speciala...

Buna seara ! Am depus actele ptr infiintarea firmei.Obiect de activitate este 4777-Comercializare ceasuri si bijuterii (mai precis bijuterii placate cu aur si argint).Intrebarea mea este : am nevoie de vreo autorizatie speciala pentru a putea comercializa astfel de articole ??
Va multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 09:56, 3 Martie 2010
Da, va trebuie acordul Bancii Nationale
Imi puteti spune mai precis,ce demers trebuie facut ?
Pentru toate gama de bijuterii trebuie acordul Bancii Bationale?
Produse din materiale pretioase si semipretioase

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt proaspat pfa si am nevoie sa fac comenzi de marfa din sua/europa tonicat tonicat Buna ziua, sunt proaspat PFA cu obiect de activitate principal 4791 - Comert cu amanuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin Internet si cu ... (vezi toată discuția)
Incadrare masura fonduri europene razvancristea razvancristea Salutare, As avea nevoie de niste informatii de la dvs. si o sa incerc sa dau detalii cat mai clare despre ce ar fi vorba. In ceea ce ma priveste: - 24 ... (vezi toată discuția)
Doresc sa deschid un srl - o afacere cu bijuterii GabriellaaB GabriellaaB Buna ziua! Doresc sa deschid un SRL - o afacere cu bijuterii handmade din argint si pietre semipretioase cu vanzare pe retelele de socializare (Instagram) si ... (vezi toată discuția)