avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 698 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Sanctionare angajati
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Sanctionare angajati

Care este procedura legala de sanctionare a unui angajat?
Stiu ca se face pentru prima oare un avestisment verbal, dupa aceea cel scris, convocarea..., procesul verbal, etc....
Dar multi dintre angajatii nostri nu isi repecta atributiile si sarcinile...la care......directorul general imi tot spune sa le fac sanctiuni salariale....exista un model, si care sunt pasii de urmat pentru ca sanctionare sa fie legala.....
Se sanctioneaza cu ? % din salar......????
Cel mai recent răspuns: Romică Stoica , Consilier juridic 22:39, 6 Decembrie 2006
se face un proces verbal de cercetare a faptei si propuneri de sanctionare
vedeti art.263-268 codul muncii...
Le-am vazut:-/

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Desfacere cm pentru absente nemotivate tampau gabriela tampau gabriela Un salariat nu s-a prezentat la serviciu din data de 16.04.2015 . Am aflat ca a plecat in Germania ( nu a anuntat pe nimeni din firma ) . Cum procedez pentru ... (vezi toată discuția)
Decizie incetare cim conf. art. 61 lit. a cioc natalia cioc natalia Buna seara, Va rog frumos sa-mi spuneti care sunt pasii legali pe catre trebuie sa-i urmeze angajatorul in cazul desfacerii cim conf. art. 61 lit. a, si un ... (vezi toată discuția)
Cercetare disciplinara lungeanuadina lungeanuadina Buna ziua! Vreau sa fac o cercetare disciplinara si nu sunt multumita de formularele mele... Ma poate ajuta cineva cu un model de -referat de sesizare; ... (vezi toată discuția)