avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 676 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... cumparare spatiu comercial
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

cumparare spatiu comercial

eu, persoana juridica, am cumparat de la alta persoana juridica un spatiu comercial.
Am contractul de la notar, trebuie sa primesc obligatoriu si factura? Avand in vedere ca spatiul este din 2002, se factureaza cu tva sau fara? Finnd vormba de 100.000 ron, pot plati cash aceasta suma? Notarul a scris in contract ca s-a platit cash si contractul tine loc de chitanta........

Alte discuții în legătură

Cumparare spatiu comercial ranya ranya eu, persoana juridica, am cumparat de la alta persoana juridica un spatiu comercial. Am contractul de la notar, trebuie sa primesc obligatoriu si factura? ... (vezi toată discuția)
Drepturi ale asociatiei de proprietari Amariei Alin dumitru Amariei Alin dumitru Sunt persoana juridica si detin un spatiu comercial la parterul unui bloc de locuinte (mentionez ca este spatiu comercial din constructie, cu intrare separata ... (vezi toată discuția)
Vanzare constructie cota tva wwitza wwitza Am o societate comerciala Y platitoare de tva. In anul 2003 societatea X platitoare de tva a cumparat un spatiu comercial in valoare de 35.000 ron inclusiv ... (vezi toată discuția)