la data de 23.02.2010, plecand de la tara, din com F.. jud. cj, , catre C.T. situata la cca 20 km, din comuna F am luat in masina(turism)..patru consateni in masina , care asteptau sa gaseaasca un mijloc de transport pentru a ajunge si ei in mun C.T.
Ajunsi pe str pe care se face intrarea in mun C. T am fost oprit, legitimat si sanctionat contrav cu 25000 lei ptr fapta prev de art 7 din Lg 265/2007 si sanctz de art 55 lit. d din aceeasi Lg(ATENTIE: art 55 exista in Lg, dar actul normativ scris de catre Ag este gresit sau incomplet...in plus sunt acuzat ca efectuez activitati de taximetrie ceea ce nu este adevarat...fapt care il pot dovedi cu pers pe care le-am transportat, pt ca nu le-am cerut o taxa in schimbul transportului.. cu deosebita stima va multumesc
Din cate inteleg doriti sa contestati amenda aplicata. Pentru aceasta trebuie sa faceti plangere impotriva procesului verbal de contraventie in termen de 15 zile de la comunicare.
Pentru a avea sanse va recomand sa contactati un avocat,daca mai sunteti in termenul legal de 15 zile.
Succes.
In termen legal de 15 zile de la comunicare ,puteti formula contestatie impptriva PV la judecatoria responsabila locatiei unde a fost constatata si consemnata contraventia
De preferat sa contactati avocat care eventual sa redacteze contestatia
Daca sunteti in termenul legal de 15 zile ,contestati procesul verbal intocmit de agentul constatator,solicitand in dovedirea acesteia,proba cu martori,urmand a -i aduce pentru audiere pe cetateni pe care i-ati transportat.
Motivele de nulitate despre care faceti vorbire sunt inserate in art,16-17 din OG nr.2/2001 si le veti constata verificand cele inscrise de agentul constatator pe procesul verbal.