avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 475 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general tva platit la incasare numai dac ai colaborare cu ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

tva platit la incasare numai dac ai colaborare cu institutiile statului????

am citit newsletterul cu propunerea pentru senat a unei legi ,in care TVA sa fie platit la facturare,iar guvernul ar dorii in cazul in care care trece legea sa fie aplicabila numai a acelor societati care lucreaza cu statul.
Eu cred ca acest lucru ar fii o discriminare "un lucru romanesc"#-o=D>
Cel mai recent răspuns: mihaelastir , utilizator 12:03, 3 Martie 2010
Nu va speriati. Sunteti sigur ca un asa proiect va trece de fisc ? Oricum, sugestia a fost facuta in sensul ca statul ar putea accepta acest lucru doar pentru raporturile in care este implicat el. Lucru logic de altfel : ies banii dintrun buzunar si intra in altul.
Cat priveste "discriminarea" - am indoieli ca s-ar interpreta asa. Atunci ce sa mai zicem de tarifele diferentiate la taxa radio-tv dupa cum titularul contractului de energie electrica este societate platitoare de impozit pe profit, societate platitoare de impozit pe venitul microintreprinderilor sau persoana fizica ?!
Fiindca veni vorba : ce o sa faca acum TVR-ul - o sa treaca la toate societatile taxele asimilate platitorilor de impozit pe profit ?
Stati linistit!...Este doar un proiect de lege cum sunt si altele.O sa vedem forma finala si abia atunci ne putem da cu parerea.
:">
Poate au interese , se pare ca de data asta vor aproba proiectul asta cu TVA-ul , sustin si eu ca este discriminare , de ce sa nu fie pentru toate societatile la fel :(

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa televiziunea romana sorin cercel sorin cercel Faptul ca trebuie platita cu factura de curent electric ,nu este un abuz ? Sunt douo societati diferite ,si Enel detine si monopol !!!! (vezi toată discuția)
Taxa radio-tv - firme mihaela sidonia mihaela sidonia Buna seara tuturor, sunt administratorul unei firme. taxa radio - tv / luna este de 80 ron -firma are inscrisa in obiectul de activitate -alte ... (vezi toată discuția)
Taxa radio mititza mititza Buna ziua! LA MULTI ANI! Recent am primit un telefon de la SRTV ca sunt restant din 2007 cu suma de cca. 360 lei la taxa radio. Pana acum nu am primit nimic ... (vezi toată discuția)