Buna ziua. Pot sa-mi deschid un magazin alimentar prin interprindere individuala?
Mentionez nu am vechime ca vanzator nici diploma,doar diploma bacalaureat.
Multumesc!
Eu stiu cel putin un caz, in care diploma de bacalareat a fost de ajuns pentru a fi inregistrat drept comerciant PFA. Din moment ce insa nu a decurs totul foarte "neted", ar trebui sa va informati la ORC-ul teritorial.
Acte necesare obtinerii autorizatiei pentru asociatii familiale/persoana fizica autorizata conform Legii 300/2004 sunt urmatoarele:
- copie dupa actul de identitate;
- pentru cetateni straini-in cazul desfasurarii activitatii in contextul dreptului de stabilire-actele din care sa rezulte domiciliul sau resedinta;
- certificatul medical prin care se atesta ca starea sanatatii ii permite sa desfasoare activitatea pentru care se solicita autorizatia, eliberat de medicul de familie sau de o unitate sanitara;
- copie dupa documentele care dovedesc pregatirea profesionala, sau, dupa caz, experienta profesionala, pentru desfasurarea activitatii pentru care se solicita autorizarea;
- copie dupa actele din care rezulta domiciliul;
Multumesc. Dar as vrea sa stiu daca obtin autorizatie pentru deschiderea a unui magazin alimentar prin interprindere individuala cu diploma de bacalaureat?
Autorizatie pf
anita22
vreau sa imi deschid un magazin cu autorizatie persoana fizica.Imi puteti spune cum se procedeaza dupa obtinerea autorizatiei?Ce obligatii am fata de stat?:-/ (vezi toată discuția)