avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1151 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale hotarari AGA pt reorganizare activitate
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

hotarari AGA pt reorganizare activitate

in urma modificarilor legislative majore privind aderarea si integrarea in UE multi agenti economici se vad nevoiti sa-si reorganizeze activitatea.
hotararea AGA pt reorganizare trebuie sa contina argumente cu citarea actelor normative (ma refer la cele ale CEE in special) care devin obligatorii pentru ROmania dupa aderare?
desigur, nu spun clar ca se intrerup anumite activitati, insa de ex.libera circulatie a marfurilor intre statele membre ale UE va aduce modificari de activitate pentru comisionarii in vama; si mai sunt si alte modificari
Cel mai recent răspuns: Romică Stoica , Consilier juridic 17:23, 12 Decembrie 2006
Hotararea AGA de reorganizare a societatii trebuie sa fie motivata succint: probleme economice, pierderea clientilor/furnizorilor externi, cresterea pretului la utilitati/materii prime.................

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociatie - actualizare statut/act constitutiv - cine semneaza statutul si actul constitutiv? sebastian2020 sebastian2020 Buna, ziua. Avem o Asociatie in care am fost 5 fondatori, tot cu 5 membrii in Consiliul Director. Acum suntem 11 membri, 2 dintre fondatori nu mai ... (vezi toată discuția)
Inregistrare eori analici analici Buna ziua o firma care face import trebuie sa se inregistreze in EORI? (vezi toată discuția)
Import din china in romania, export catre spania AndreeaPralea AndreeaPralea Buna seara! As vrea sa imi infiintez o firma care sa importe telefoane din China si sa exporte mai departe in Spania. Pot sa fiu din primul exercitiu ... (vezi toată discuția)