avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1000 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... contract intre asociatia de proprietari si societatile ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

contract intre asociatia de proprietari si societatile comerciale din condominiu

Buna ziua.!Am nevoie de un ajutor , Cine poate sa i-mi spuna cum ar trebui sa arate un contract de comunacord intre societatile de la parteru blocului si asociatia de proprietari. Daca cineva are un model .Va multumesc anticipat.!!
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 22:47, 3 Martie 2010
Contract... "de comun acord"?:)
Si ce obiect ar trebui sa aiba acel contract pe care il doriti, nu de alta dar ati uitat, probabil primavara este de vina- dar va inteleg-, sa ne spuneti, modelul de contract, ce clauze ar trebui sa cuprinda, cu privire la ce anume "acord comun" intre Asociatie si Societatea de la parterul blocului?;)
Cred ca nu ma fac inteles .Societatile de la parteru blocului nu folosesc femeia de servici .lumina pe casa scari , lift , etc.Ca urmare , trebuie facut cun contract intre asociatie si societatea care nu beneficiaza de serviciile respective sa fie scutita
:offtopic: Trebuie sa intelegeti ca intrebarea dvs suna ciudat pentru orice profesionist in drept, de vreme ce orice contract este definit tocmai prin acordul de vointa. "contract de comun acord" este un pleonasm.
ok , poate fi asa cum spuneti dumneavoastra , "acord de vointa". era mai simplu sa spuna asa , deoarece cunosteam legile juridice nu mai aveam nevoie de ajutor.acest "acord de vointa" , este tip sau se face de catre un jurist??va multulesc .!!
OK. Dati-mi pe MP o adresa de mail si va trimit un model orientativ. Puteti sa detaliati situatia. Societatile comerciale au intrare separata? Daca da, atunci acestia au obligatii ca si fiecare proprietar, fara deosebire.

Alte discuții în legătură

Buna seara. detin un spatiu comercial in chirie la parterul unui ... Ciobanu Eugen Ciobanu Eugen Buna seara. Detin un spatiu comercial in chirie la parterul unui bloc. In acest bloc spatiile comerciale nu sunt pe aceiasi parte cu intrarea in casa scarii, ... (vezi toată discuția)
Firme bloc viorel77 viorel77 In bloc este o frizerie (apartamentul are intrare separata). Cate persoane trebuie trecute pe lista de intretinere? (vezi toată discuția)
Asociatia de proprietari are dreptul sa foloseasca proprietatea comuna ? albuemanoil albuemanoil Sau trebuie sa se limiteye la prevederile legii 230 / 2007 , adica sa gestioneye si sa administreye proprietatea comuna . (vezi toată discuția)