Buna ziua, as avea si eu o nelamurire: sunt casatorita de 2 ani, am un baietel de 11 luni, locuim la casa parintilor mei(ei nefiind in tare). As vrea sa divortez, dar imi este frica sa nu imi ia copilul..Tin sa mentionez k eu am o rata pe numele meu (pe care am facut-o pt a face nunta, el neputand sa faca deoarece are banii putini trecuti pe cartea de munca desii ia mai multi bani), iar el ma tot ameninta k din cauza asta o sa-mi ia copilul.Ce ar trebui sa fac sa-mi incredinteze copilul mie definitiv?Ar avea vre-o sansa sa-mi ia copilul(el are mai mute cunostinte cu functii)
De acord, aveti sanse serioase, aveti venit, conditii locative, sanse mari.
Asa incat, apelati la un avocat si mergeti mai departe.
Faptul ca munca lui ii afecteaza timpul pe care l-ar petrece efectiv cu copilul va e de ajutor.
Succes!
Vatamare
sindilaru
buna ziua, as avea si eu o intrebare urgenta:sunt casatorita si am un copil de 1 an si 3 luni....sotul meu m-a lovit de mai multe ori, dar in ultimul timp s-a ... (vezi toată discuția)
Divort
ContSters156794
:help:
sunt casatorita de 10 ani si am o fetita de 4 ani. din 2007 am venit din italia in romania, fetita mea s a nascut in italia. dupa ce ne am intors in ... (vezi toată discuția)